Aleida Vloo

Aleida foto

Met nog een kleine twee weken te gaan voor de voorstelling willen wij u graag voorstellen aan één van onze leden. Deze keer is het woord aan Aleida Vloo.


Wie is  Aleida?
Ik ben Aleida Vloo, 30 jaar en woon sinds twee jaar in IJmuiden. Ik ben voor de liefde vanuit het hoge noorden naar IJmuiden verhuisd. Omdat mijn andere liefde ‘musicals’ is, ben ik op zoek gegaan naar een leuke vereniging en wordt Spring Awakening de tweede musical die ik samen met Unidos op de planken mag brengen. Als ik niet met musicals bezig ben, dan sta ik in de keuken of op de tennisbaan. En als er dan nog een avondje over is ga ik graag naar de bios of blijf ik lekker thuis op de bank series

Wat wilde je als kind later worden?
Zuster of kapster. Ik ben wel verpleegkundige geworden, maar werk nu als fysiotherapeut. Ik vind beide erg leuk, maar ik moest kiezen. Wie weet sta ik ooit nog eens aan het bed?!

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Linda de Mol. Ik denk dat Linda een ontzettend rijk leven heeft met alle verschillende dingen die zij doet. Presentatrice, actrice, schrijver, een eigen magazine. Ik zou dit met veel plezier een dagje willen doen!

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Ik vind het heerlijk om ‘s ochtends het bakje m&m’s leeg te eten die er nog van de vorige (feestelijke) avond staat.

Wat staat er boven aan je bucketlist?
Samen met mijn vriend naar New York en door Canada reizen. Ik heb dit vijf jaar geleden alleen gedaan en vond het zo fantastisch dat ik het graag nog een keer zou doen!

Wat is je favoriete musical?
Ik heb Miss Saigon nu twee keer gezien. Eén keer in Nederland en vorige maand in Boedapest. Ik heb beide keren met tranen in mijn ogen het verhaal beleefd. Ik houd van de prachtige samenzang en de drama.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Als ‘Frozen’ ooit als musical ten uitvoeren gebracht wordt, dan zou ik met alle liefde Elsa spelen. Ik heb bijna alle Walt Disney films gezien en vind Frozen echt fantastisch mooi en grappig. De rol van Elsa is een redelijk kleine rol met een aantal mooie nummers waarin de zoektocht naar haarzelf wordt vertolkt. Daar zou ik wel van kunnen genieten.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Ik zou graag de voorzitter, Martijn Gunneman, het woord geven. Ik ben wel benieuwd wat Martijn zijn guilty pleasure is en natuurlijk wil ik ook graag meer horen over zijn musical-liefde.