Astrid Vossen

DSCF1246Deze week in de In the spotlight-rubriek stellen wij jullie voor aan het kersverse petticoatje Astrid Vossen!

Wie is Astrid?
Astrid is een vrolijke meid die ervan houdt om lekker te lachen. Het liefst heb ik heerlijk de slappe lach met vrienden en vriendinnen om de meest onnozele dingen, maar zo nu en dan een serieus gesprek voeren vind ik ook wel fijn. Verder ben ik positief, zorgzaam en enthousiast in de dingen die ik doe: mijn studie logopedie, paardrijden en natuurlijk Unidos!

Wat wilde je als kind later worden?
Als klein meisje wilde ik dolgraag dolfijnentrainster worden. Maar ik was nogal wispelturig en wilde ook graag zangeres, archeoloog, zuster en kraamverzorgster worden. Uiteindelijk is het logopedie geworden, omdat ik graag met kinderen wil werken en de onderwerpen taal, spraak, stem en stotteren mij erg interesseren.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Ik zou wel een dagje willen ruilen met Amanda Seyfried, en dan zou ik haar rol in de film Mama Mia willen spelen en als het even kan ook nog in Les Miserables.

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Als ik mijn wekker zet, zet ik hem altijd 10 minuten te vroeg, zodat ik daarna nog even lekker 10 minuutjes in mijn bedje kan liggen, een beetje rustig wakker kan worden en kan bedenken wat ik eens aan zal trekken vandaag.

Wat staat er boven aan je bucket list?
Ik ben al een paar jaar van plan om ontwikkelingswerk te gaan doen in Afrika. Dit wil ik doen als ik klaar ben met mijn studie. Het maakt me niet veel uit wat ik moet doen: een school opzetten, lesgeven, voorlichting geven, ik ben overal voor in.

Wat is je favoriete musical?
Mijn favoriete musical is Les Miserables. Ik vind het verhaal aangrijpend en de muziek in het stuk is prachtig en opzwepend.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Het liefst zou ik de rol van Eponine of Cosette willen spelen, maar met elke andere rol in Les Miserables neem ik ook genoegen.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
De volgende die deze vragen mag beantwoorden is iemand die al langer meedraait bij Unidos, en de ster is van Petticoat: Annika!