Daisy Carati

spot_daisyDeze keer in de In the spotlight rubriek stellen wij een van onze nieuwste leden aan jullie voor. Maak kennis met Daisy Carati.

Wie is Daisy?
Ik ben Daisy Carati, 19 jaar, woonachtig in Velserbroek en dit jaar nieuw bij Unidos! Als 12-jarige ben ik begonnen bij De Jonge Stem en dit heb ik 6 jaar lang met veel plezier gedaan. In het dagelijks leven werk ik sinds een half jaar als secretaresse bij Savills in Amsterdam. Een bedrijf dat zich bevindt in de vastgoedsector.

Wat wilde je als kind later worden?
Als kind wilde ik altijd juf worden. Iedere dag na school moesten al mijn knuffels en poppen in een kring gezet worden zodat ik alvast kon ‘oefenen’. Toen ik er eenmaal achter kwam dat juf toch niks voor mij bleek te zijn ben ik overgestapt naar kraamverzorgster. Ook dit is niets geworden.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Ik zou graag een dag met een man willen ruilen. Gewoon omdat ik wel eens zou willen weten wat er de gehele dag door hun hoofd spookt.

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Omdat vroeger bij ons de frituurpan een keer in brand heeft gestaan controleer ik nu altijd meerdere keren of de stekker wel uit het stopcontact is.

Wat staat er boven aan je bucket list?
Parachute springen staat zeker boven aan mijn bucket list! Ik zou dit graag op Texel willen doen maar het is nog even sparen omdat ik er ook graag een film en foto’s bij zou willen. Als je het doet moet je het goed doen zeg ik altijd! Verder zou ik graag nog een keer alleen willen bungeejumpen. Samen met iemand anders heb ik dit al eens gedaan, maar het lijkt me ook ontzettend gaaf om zelf de afsprong te maken.

Wat is je favoriete musical?
Net als Wouter ook Soldaat van Oranje. Ik ben hier afgelopen februari naar toe gegaan en vond het prachtig. Het decor, de muziek en alles eromheen. Ik vond het een erg indrukwekkende musical.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Ik heb niet echt een bepaalde rol die mij nu meteen te binnen schiet. Wat mij wel erg leuk lijkt is om een rol te spelen waar veel humor inzit, zodat je de zaal lekker aan het lachen krijgt.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Degene die deze vragen als volgende mag beantwoorden is Carlein Redeker. Lijkt mij leuk wat meer over haar te weten te komen!