Deniece Geerlofs

734608_480712035316731_282973378_n (1)Bij een nieuwe productie hoort een nieuwe In the spotlight. Deze week stellen wij Deniece Geerlofs aan u voor!

Wie is Deniece?
Ik ben Deniece Geerlofs, ik ben 22 jaar en woon in IJmuiden samen met mijn vriend. Ik werk als receptioniste bij Holiday Inn in IJmuiden. Ik ben dol op zingen en dansen, vandaar dat ik ook op Unidos zit. En, zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, houd ik erg van gezelligheid en gek doen.

Wat wilde je als kind later worden?
Als kind wilde ik net als iedereen prinses en popster worden. Ik ben grote fan van Beyoncé en droomde ervan net te worden zoals zij. Ik heb dus ook aan heel veel playback shows meegedaan.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Dan denk ik toch met Mark Rutte. Het lijkt me wel een keer leuk om te weten hoe het is om Nederland te besturen. Daarbij kan ik ook meteen ervaren hoe het is om een man te zijn!

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Het is eigenlijk een hele irritante eigenschap van mij; dat ik slurp als ik een kopje thee drink! Iedereen om mij heen probeert het mij af te leren, maar nog steeds zonder resultaat.

Wat staat er boven aan je bucket list?
Wat ik echt nog graag een keer zou willen doen, is parachute springen. Dat lijkt mij echt een fantastische ervaring.

Wat is je favoriete musical?
Elisabeth is één van de eerste musicals die ik ooit heb gezien en nog steeds draai ik de cd volop. Ik hoop zo dat hij ooit weer een keer gespeeld wordt in Nederland.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Het gaat toch nooit gebeuren, maar als ik mocht kiezen dan zou het de rol van Elisabeth zijn.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Dan ga ik voor Samantha! Ik ken haar al van De Jonge Stem, maar het lijkt mij leuk als zij zich meteen goed kan voorstellen aan de groep.