Marjolijn Maltha

Marjolijn MalthaHet is weer tijd voor een nieuwe In the spotlight. Deze keer presenteren wij u Marjolijn Maltha. Eén van onze nieuwe talenten binnen de groep.

Wie is Marjolijn?
Ik ben Marjolijn Maltha, 22 jaar en kom oorspronkelijk uit Santpoort-Noord. Na enkele omzwervingen via Leiden en Bakkum woon ik nu in Haarlem samen met mijn vriend. Ik werk  fulltime als klantenservice medewerkster bij een landelijk dagblad. Het liefste hang ik op de bank en kijk ik een goede film, lees ik een boek of ga ik lekker de stad in met mijn vriend. Verder ben ik vrolijk en optimistisch ingesteld. Ik houd niet zo van drama en problemen.

Wat wilde je als kind later worden?
Het is vreemd, maar het is niet altijd mijn droom geweest om als klantenservice medewerkster te werken. Vroeger wilde ik van alles worden. Van modeontwerpster tot geheim agent. Ik heb twee jaar in Leiden Kunstzinnige Therapie gestudeerd. Maar heb dat uiteindelijk niet afgemaakt, omdat ik niet de rest van mijn leven therapeut wil zijn en het dan een beetje zonde is om de studie wel door te zetten. Het plan is wel om ooit  weer te gaan studeren, maar wat de studie gaat inhouden is nog de vraag. Het liefst ben ik bezig met muziek.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Het liefst ruil ik een dag met een luie huiskat. Do I need to say more?

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Ik ben verschrikkelijk normaal en totaal niet raar. Op het saaie af zelfs.

Wat staat er boven aan je bucketlist?
Het staat op de agenda, onder het kopje ‘ooit in de toekomst’, om samen met mijn vriend de wereld rond te reizen. Huur opzeggen, vertrekken en kijken waar we allemaal terechtkomen en wie we tegenkomen.

Wat is je favoriete musical?
Mijn eerste favoriete musical is Les Miserables, nadat ik het Ichthus hem had zien opvoeren. Met mijn vader in de glansrol van de bisschop. Ook Jesus Christ Superstar staat van jongs af aan op het lijstje. Daar kwam later Rent bij en onlangs heb ik via Youtube de musical Heathers ontdekt. Super hilarisch en lekkere nummers.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Ik vind de mannenrollen altijd het leukst. Judas lijkt me geweldig om te doen of Antonio Banderas in Evita. Maar Eponine in Les Miserables lijkt me ook heel mooi om te spelen.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Mijn medegroentje Katie.