Marloes Verwoort

foto MarloesEen nieuw seizoen begint met een nieuwe In the spotlight. Deze keer stellen wij Unidosser vanaf dag één Marloes Verwoort aan jullie voor.

Wie is Marloes?
Marloes is een bezige bij van 26 jaar die niet graag stil zit. Of ik het überhaupt kan is een tweede. Ik ben een zorgzaam type met het hart op de tong. In het dagelijks leven ben ik trotse moeder van zoon Ruben, woon ik samen met Wietze en werk als leerkracht op de Trapeze: een school voor speciaal basisonderwijs.

Wat wilde je als kind later worden?
Wat ik later wilde worden wist ik eigenlijk niet meer. Na een telefoontje met mijn moeder kwam het volgende naar boven: ik wilde actrice worden. Hetgeen wat volgens mijn oma niet meer kon omdat ik het al was.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Ik zou graag met mijn vriend Wietze willen ruilen om te kijken of het inderdaad logisch is dat hij soms zo gek van mij wordt.

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Ik kan natuurlijk zeggen dat ik met mijn mond open slaap, maar of iemand daar nu op zit te wachten. Ik hoop altijd dat mensen mij aardig vinden en waarderen, maar helaas trek ik dit zelf nogal eens in twijfel en denk ik vaak het slechtste over mijzelf.

Wat staat er boven aan je bucket list?
Wat ik nog steeds graag zou willen is een tatoeage, maar hier heb ik gewoon het lef en het goede idee nog niet voor gehad.

Wat is je favoriete musical?
Ik ben pas later bekend geworden met het principe musical, maar de musical die op mij de meeste indruk maakte was de musical Aida. De muziek vind ik nog steeds fantastisch!

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Ik heb de afgelopen jaren al fantastische rollen mogen spelen. Het lijkt mij een enorme uitdaging om eens de leading lady in een show te spelen. Helaas is dat nog nooit gelukt.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Ik speel deze vragenlijst graag door aan Wouter. Hij is er het afgelopen jaar plotseling bij gekomen en ik ben erg blij dat ‘onze’ Benjamin bij Unidos blijft. Wouter, succes ermee!