Martijn Gunneman

MartijnMet alweer een paar weken repetities achter de rug was het tijd voor een nieuwe In the spotlight. Deze keer stellen wij onze voorzitter Martijn Gunneman aan jullie voor!

Wie is Martijn?
Een jonge man van 39 jaar die volop in het leven staat. Werkzaam als projectleider bij een vastgoed onderhoudsbedrijf. Vanaf 2010 lid van onze mooie vereniging en sinds enkele jaren tevens voorzitter.

Naast betrokken lid van Unidos ben ik vanaf mijn zesde levensjaar ook lid van onze plaatselijke trots: Voetbalvereniging IJmuiden. Naast het voetballen in het zesde elftal (wat bekend staat als “the sexy sixth”), ben ik clubscheidsrechter en bestuurslid van de jeugdcommissie. Tevens geef ik twee keer per week training aan de VV IJmuiden meiden.

Wat wilde je als kind later worden?
Mijn broer en ik gingen jaarlijks met onze vader naar de landelijke vlootdagen in Den Helder, logisch natuurlijk dat ik van jongs af aan bij de Marine wilde. Toen ik moest opdraven voor de keuring voor dienstplicht (laatste lichting) werd na 1 minuut en 28 seconden al duidelijk dat dit het niet ging worden, laat staan dat de Marine een serieuze optie was.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Met niemand, ik ben erg tevreden met mijn eigen leven.

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Uhm… waar zal ik beginnen! Oké ik koop bijna wekelijks witte bloemen voor mezelf. Tevens ben niet heel erg goed in veranderingen en hebben de meeste dingen thuis een vaste plek (en dan bedoel ik ook echt een vaste plek).

Wat staat er boven aan je bucketlist?
New York opnieuw bezoeken, maar nu langer!

Wat is je favoriete musical?
Les Misérables, prachtige muziek en mooi verhaal. Jesus Christ Superstar is natuurlijk een rockopera anders had ik die genoemd.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Ik heb niet echt een rol waar ik van droom, maar de rol van “Herod” in Jesus Christ Superstar lijkt mij wel leuk, gewoon lekker liedje om te doen.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Ik zou wel eens wat meer willen van Lisanne Wensink, speelt dit seizoen de hoofdrol in onze musical “ Aida”.