Pip Berger

Wat? Over een maand zijn de voorstellingen gewoon al geweest! Hoog tijd dus om weer een van onze leden aan jullie voorstellen. Wij presenteren jou: Pip Berger. Pip Berger

Wie is Pip?
Ik ben Pip Berger, 23 jaar oud. Geboren in Haarlem en woon al heel mijn hele leven in de Velserbroek met mijn ouders, broertje en 2 katten. Dit is pas mijn eerste jaar bij Unidos, maar ik volg ze al een lange tijd. Mijn vader speelt namelijk al jaren mee in het orkest. Verder heb ik in het verleden meegedaan met De jonge stem en AHA-productions. Ik houd van sushi, piano spelen en Bart.

Wat wilde je als kind later worden?
Van jongs af aan ben ik al bezig met muziek, dansen en zingen. Mijn droom was dan ook om musicalster te worden. Tijdens mijn opleiding entertainment en evenementen ben ik erachter gekomen dat het vermaken van mensen op verschillende manieren toegepast kan worden. Vooral het entertainen van kinderen vond/vind ik erg leuk. Daarom werk ik nu in de kinderopvang.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Ik zou graag een dag met mijn kat willen ruilen. Een heerlijk lui leventje leiden. Geen zorgen, doen wat je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Ik heb vaak de neiging om mijn mouwen een slag op te stropen. Geen idee waarom maar als ik dat niet doe, blijft het mij irriteren. Verder houd ik van puzzelen. Ik kan het uren doen en het werkt erg ontspannend. Ook kan ik een trucje dat weinig andere mensen kunnen: mijn wenkbrauwen apart van elkaar bewegen.

Wat staat er boven aan je bucketlist?
Een verre reis maken. Vroeger als kind ging ik vaak op vakantie in Nederland of binnen Europa. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en dat is altijd al een bucketlist dingetje geweest.

Wat is je favoriete musical?
De eerste musicals die ik als klein meisje heb gezien waren Sneeuwwitje en Doornroosje van Studio 100. Daar is mijn liefde voor musical ontstaan. De muziek en het verhaal zaten onwijs goed in elkaar. Ik ken nog steeds alle liedjes uit mijn hoofd. Verder staan Soldaat van Oranje en The Book Of Mormon nog op mijn lijstje.

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Eén rol die ik al een keer heb mogen doen, is Kleine Eefje in de musical Urinetown. Deze rol was echt fantastisch om te spelen. Verder heb ik niet echt een specifieke rol die ik graag zou willen doen.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Jordy Janssen. Ook hij is tijdens het repetitieweekend door zijn ontgroening gekomen. Ik hoop dat je een beetje bent bijgekomen, want jij bent de volgende die in The spotlights mag staan. Succes Jordy!