Rachel Korver

rachelspotlightWie zijn de leden achter de producties van Unidos? We laten het zien met de rubriek In the spotlight. Deze keer stelt Rachel Korver zichzelf voor.

Wie ben je en wat doe je nou zo heel de dag in het dagelijks leven?
Hallo, ik ben Rachel Korver, 22 jaar en ik woon in IJmuiden. In het dagelijks leven ben ik studente Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Naast mijn studie heb ik een bijbaantje als hulp in de huishouding en verschillende hobby’s. Om al mijn energie in goede banen te leiden doe ik aan dansen, ben ik begeleider bij een scoutinggroep en ben ik natuurlijk lid van Unidos.

Wat wilde je vroeger heel graag worden en is daar wat van terecht gekomen?
Vroeger wilde ik graag stewardess worden. Ik heb toen ik klein was een periode regelmatig in vliegtuigen gezeten en kende daardoor het veiligheidspraatje uit mijn hoofd. Naar mijn idee was ik dus al goed op weg. Mijn vader heeft toen gezegd dat ik dan beter piloot kon worden. Daarna wist ik het allemaal niet meer zo goed en heb ik bedacht dat ik gewoon gelukkig wilde worden. Later zou ik wel bedenken hoe ik dat zou gaan doen.

Wat is het mooiste musicalnummer en waarom juist dit nummer?
Het mooiste musicalnummer verandert constant voor mij. Het ligt heel erg aan mijn bui en aan wat mij op dat moment bezig houdt. Het zou daarom ook heel goed kunnen dat ik mijn mooiste musicalnummer nog niet eens gehoord heb.

Als je een beroep mocht kiezen voor één dag, wat zou dat zijn?
Een filmster. Ik zou wel eens mee willen maken hoe het is om een dag op een heel grote filmset te staan.

Welk stuk zou je ooit met Unidos willen spelen en welke rol zou je dan willen hebben?
Dat zou ik echt niet weten. Een stuk waar veel in gedanst wordt zou ik wel erg leuk vinden.

Wat is je geheime guilty pleasure of andere opmerkelijke eigenschap die bijna niemand van je kent?
Soms vind ik heerlijk om thuis I Used To Be Fat of zoiets te kijken, maar dan wel met een grote zak chips of een reep chocola erbij. Heel slecht, maar wel waar.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden?
De volgende die in de spotlight mag staan, is Malou. Dan kunnen wij dit nieuwe lid iets beter leren kennen.