Ralf Prins

1237102_552605861454594_1714018024_nIn deze In the spotlight laten wij u kennis maken met de jongen met de blonde krullen. Ralf Prins stelt zichzelf voor.

Wie is Ralf?
Als je Ralf zou kennen, zou je weten dat hij nooit chagrijnig is. Ralf is spontaan, altijd in voor een feestje, zorgzaam en een beetje raar. “Een beetje vreemd, maar wel lekker”.

Wat wilde je als kind later worden?
Vroeger wilde ik duiker of politieagent worden. Toen ik wat ouder werd wilde ik graag kok worden. Ik heb de opleiding tot kok gevolgd en ben op dit moment werkzaam in de horeca.

Met wie zou je graag een dag willen ruilen?
Ik zou graag een dag willen ruilen met mijn kat. Het lijkt mij heerlijk om een dag lui te zijn en geen zorgen te hebben.

Wat is je guilty pleausure of gekke eigenschap die niemand kent?
Ik ben bang voor spinnen en kan totaal niet tegen kietelen.

Wat staat er bovenaan je bucket list?
Ik heb echt een gigantische lijst, maar op dit moment zou ik zeggen dat ik mijn rijbewijs wil halen.

Wat is je favoriete musical?
Mary Poppins! Ik ben niet naar de echte musical geweest, maar als kind keek ik graag naar de film. Ik vond deze musical/film heel leuk, omdat er ook tekenfilmfiguren in speelden.

Welke rol zou je graag nog een keer willen spelen?
Als ik ook zou kunnen kiezen uit filmrollen, zou ik graag de stem in willen spreken van Donkey in de Shrek-films. Het lijkt mij echt leuk om zo’n grappige rol te mogen spelen.

Wie mag er als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Ik wil Astrid Vossen wel even in de
spotlight zetten. Ik weet dat dit ook haar eerste jaar is en ik ben benieuwd wat zij op deze vragen te antwoorden heeft.