Roland de Bruijn

RolandDeze keer in In the spotlight laten wij u kennis maken met een van de nieuwe mannelijke leden. Wij stellen aan u voor: Roland de Bruijn. 

Wie is Roland?
Roland is een vrolijke, sociale jongen die eigenlijk altijd wel iets positiefs weet te vinden in iets negatiefs. Spontaan, grappig – al zeg ik het zelf – en iemand die je altijd wilt helpen.

Wat wilde je als kind later worden?
Ik heb eigenlijk altijd al docent willen worden, op de een of andere manier vind ik het leuk om kinderen of pubers iets aan te leren. Ik doe nu zelf mbo chemie en wil hierna hbo gaan doen. Daarmee kan ik ook voor de klas komen, dus wie weet waar het schip strandt!

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Hier hoef ik niet lang over na te denken. Ik ben erg fan van James Morrison. Ik zou heel graag een dag met hem willen ruilen en dan een optreden geven voor duizenden mensen, die speciaal voor jou komen.

Wat is je guilty pleasure of gekke eigenschap die niemand kent?
Ja dat is wel erg lastig. Zelf ben ik relatief druk, dus ik vind het altijd wel lekker om ergens rustig te zitten, alleen, de natuur om je heen en je hoofd leegmaken.

Wat staat er boven aan je bucket list?
Ik zou heel graag nog een keer naar Noorwegen willen om daar lekker te kamperen en van de natuur te genieten.

Wat is je favoriete musical?
Zonder twijfel Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Het verhaal, de acteurs, in één woord: “geweldig!”

Welke rol zou je ooit nog een keer willen spelen?
Ik zou ooit Willy uit de musical De 3 Biggetjes van studio100 willen spelen. Deze musical heb ik helaas alleen op dvd gezien, 1000 keer denk ik, samen met m’n broertje. Het is een hele gekke rol en het lijkt me geweldig om zoiets te mogen spelen.

Wie mag als volgende deze vragen beantwoorden en waarom?
Ralf. Hij zit elke dinsdag naast mij en ik heb het altijd heel gezellig met hem, aangezien wij altijd hetzelfde moeten zingen. Succes Ralf!