Steun Unidos!

Zonder steun van sponsoren is het voor Unidos niet mogelijk om haar leden gekleed, gekapt en begeleid door een professioneel artistiek team en orkest op de planken van de Stadsschouwburg Velsen te zetten. Wij zijn onze sponsoren dan ook erg dankbaar voor hun steun. Dit zijn alle mogelijkheden op een rijtje.

LMDJ_Petticoatshow-2

Sponsorkliks

Online shoppen, Unidos steunen en niets extra’s uitgeven? Dat kan wanneer je bestelt via Sponsorkliks. Je hoeft enkel de webshop van je keuze te selecteren via de Unidos-pagina. Over je aankoop ontvangen wij dan een klein bedrag als commissie.

Vriendenloterij

De Vriendenloterij is een loterij met een maandelijkse trekking, waarbij u geweldige prijzen kunt winnen en tevens goede doelen steunt. U kunt Unidos sponsoren door bij inschrijving Unidos als club of vereniging van je te selecteren. Alle informatie is terug te vinden op de website van de Vriendenloterij.

179782_403543459741009_1991962805_n

Donateurschap

Het is ook mogelijk om donateur van Unidos te worden. Er zijn diverse vormen van donateurschap mogelijk:

1. Ondersteunend vriend van Unidos: € 25,- p.p. per seizoen.
2. Belevend vriend van Unidos: € 75,- p.p. per seizoen (incl. 2 toegangskaarten)
3. Boezemvriend van Unidos: € 125,- p.p. per seizoen (incl. 4 toegangskaarten)

Voor meer informatie kun je contact op nemen.

Sponsoren

Vanaf €50,- kunnen bedrijven Unidos al ondersteunen. Voor meer informatie en de tegenprestaties die Unidos daar tegenover zet kun je contact opnemen.

 

Musicalvereniging Unidos bedankt alle sponsoren!